Gemakkelijk een occasion kopen vanuit huis

Online winkelen is al jaren heel normaal en met reden. Het is eenvoudig en comfortabel. Waarom zou dat niet van toepassing zijn bij het kopen van een auto? MHC Mobility maakt het jou graag zo gemakkelijk mogelijk.

Koop jouw volgende auto op je gemak vanuit huis. Eenvoudig, veilig en snel. Dezelfde service die je gewend bent, maar dan vanaf jouw eigen bank. De auto wordt op afspraak bij je thuisgebracht.

Hoe werkt het?

Nadat de auto online is gekocht, wordt deze op afspraak gratis bij jou thuis afgeleverd. Je mag de auto 14 dagen (max 200 km) uitproberen. Bevalt de auto onverhoopt toch niet? Dan halen we in de proefperiode de auto kosteloos weer bij jou thuis op.

De service van MHC Mobility

  • Altijd een jonge, goed onderhouden occassion;
  • De auto wordt volledig rijklaar gemaakt;
  • Volledig inzicht in de onderhoudshistorie;
  • De eerste 12 maanden een uitgebreide BOVAG-garantie;
  • En de auto krijgt een afleverbeurt inclusief noodzakelijk onderhoud tot 10.000 km in de toekomst.

Al met al meer dan genoeg redenen om te kiezen voor een ex-leaseauto van MHC Mobility. Wil je het volledige aanbod met eigen ogen zien? We heten je van harte welkom in onze showroom.

Koop je occasion nu online

Met dit formulier kun je online een bestelling voor één van onze occasions plaatsen. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Na de administratieve afhandeling wordt de auto op afspraak bij je thuisbezorgd.