Garantie & Service

Zorgeloos genieten van je auto, dát staat bij MHC Mobility voorop. Daarom zijn onze ex-lease occasions standaard voorzien van een uitgebreid garantie- en servicepakket. Ook de afleverbeurt bij onze occasions is in de prijs inbegrepen. Daar kom je verder mee.

Garantie

Als klant kun je rekenen op een uitgebreid pakket aan garantie en service. Dit hebben we speciaal voor jou ontwikkeld. Het pakket bestaat uit:

  • 12 maanden uitbreide BOVAG-garantie;
  • Strenge aankoopkeuring van elke auto;
  • Volledig inzicht in onderhoudshistorie;
  • Afleverbeurt met noodzakelijk onderhoud tot 10.000 km in de toekomst.

Altijd bij jou in de buurt

Je kunt in heel Nederland terecht voor de service en garantie. Wij werken hiervoor samen met een groot aantal vaste partners. 

Keurmerk 100% Onderhouden

Een consequent (en) goed onderhouden auto heeft een groot aantal voordelen voor jou als consument. Niet alleen is een auto die volgens de fabrieksvoorschriften is onderhouden een stuk veiliger, maar ook de onderhoudskosten zijn een stuk lager door verminderde slijtage. Tel hierbij op dat een goed onderhouden auto zuiniger is, en je komt uiteindelijk uit bij een auto die je te allen tijde kunt vertrouwen en die zijn waarde een stuk beter behoudt.

Om aan te kunnen tonen dat een auto altijd onderhouden is volgens de fabrieksvoorschriften is er tegenwoordig het keurmerk “100% onderhouden”. Aangesloten dealers kunnen per auto de onderhoudsgeschiedenis laten keuren om in aanmerking te komen voor dit prestigieuze keurmerk. Heeft de occasion die jij op het oog hebt dit keurmerk? Dan ga je met een vertrouwd gevoel de weg op.